Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

Onze leveranciers

Betrouwbaar en gecertificeerd

De leveranciers die bij EKOkopen.nl  zijn aangesloten hebben een passie voor eerlijke, biologische producten en bieden samen een breed assortiment aan biologisch en fairtrade. De producten zijn gegarandeerd gecertificeerd. EKOkopen.nl controleert regelmatig of de leveranciers (nog) beschikken over de juiste certificering. 

 

Telers van biologische aardappelen, groenten en fruit en biologische veehouders beschikken over het EKO-keurmerk / het EU-bio keurmerk. In Nederland wordt dit van overheidswege gecontroleerd door Stichting SKAL. 

 

Leveranciers van vis beschikken over het MSC-keurmerk (voor duurzame visvangst) of het ASC-keurmerk (voor gekweekte vis). 

 

Voor producten als koffie, thee en cacao geldt minimaal een van de keurmerken voor eerlijke handel, zoals het Max Havelaar keurmerk. Daarnaast hebben de meeste van deze producten ook het EKO/EU-bio keurmerk. 

 

Op bezoek bij een van onze leveranciers?

Wilt u een kijkje nemen in het bedrijf van onze leveranciers? Zij presenteren hun bedrijf op de individuele leverancierspagina’s op deze website. Hier vindt u al onze leveranciers en hun presentatiepagina's

 

Leveranciersknop