Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

BioVerbeek B.V.

Biologisch tuinbouwbedrijf

 

Over ons bedrijf

BioVerbeek B.V. is een modern biologisch tuinbouwbedrijf, waar de biologische basisprincipes worden gecombineerd met moderne technieken zoals restwarmtevoorziening, klimaatbeheersing, mechanisatie en biologische bestrijding.

 

BioVerbeek BV

Rijke grond

Om te kunnen voldoen aan de strenge eisen van biologische producten maken we gebruik van humuscompost, die we volgens een bepaald procedé zelf maken. Deze biologische zeer rijke compost wordt gebruikt om de bodem te voeden en zodoende gezonde en smaakvolle trostomaten, paprika`s en komkommers te oogsten.

Kijk hier naar een video over BioVerbeek en de producten

Roulerend biologisch

Broers Verbeek

Naast het moederbedrijf BioVerbeek B.V. zijn er drie volledig onafhankelijke productiebedrijven, Biohof Alphonsus B.V., Biohof Jacobus B.V. en Biohof Leonardus B.V. In deze drie productiebedrijven worden paprika's, komkommers en tomaten geteeld. Omdat er alleen biologisch geteeld wordt, rouleren de drie productiebedrijven over de drie zelfstandige bedrijfslocaties. BioVerbeek B.V. doet de marketing en treedt naar buiten voor de 3 Biohoven. 

Natuurplan

Onze EKO-producten worden met zorg geteeld. Net zoals we met zorg met onze omgeving omgaan. Daarom hebben wij een natuurplan op ons bedrijf laten maken. De natuur krijgt hier de ruimte om zich te ontwikkelen en aansluiting te vinden met de omliggende natuur.

Op onze site www.bioverbeek.nl vindt u uitgebreide informatie, een plattegrond van het terrein, een routebeschrijving, foto's en nog veel meer.  Wilt u weten wat andere mensen van onze site vinden, of gewoon zien wat mensen schrijven, neem dan eens een kijkje in ons gastenboek of laat ons weten wat u van onze site vindt of kwijt wilt in ons gastenboek.


Hier vindt u de producten van BioVerbeek.BioVerbeek B.V. is aangesloten bij Coöperatie Nautilus.

Coöperatie Nautilus

 

Logo BioVerbeek


Contactgegevens

Muldersweg 15
5941 MX Velden
Telefoon 077-4729087


Website en mail

fons@bioverbeek.nl
www.bioverbeek.nl


Regio

Limburg


SKAL

Aansluitnummer 26273


Certificaat

 

Producten van deze leverancier in de shop

KNOP