Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

Mts. Klompe-Leendertse - De Belofte

Biologische akkerbouw


Over ons bedrijf
Henk Klompe De Belofte

De Belofte in Biddinghuizen (Flevoland) is sinds 1994 een biologisch akkerbouwbedrijf.  Wij hebben als specialisme een jaarronde productie van witlof op waterbasis. Indertijd waren wij de eerste biologische telers in Europa die op waterbasis biologische witlof gingen trekken. 

 

Gehele cyclus biologisch witlof

Het meest bijzondere aan ons bedrijf is dat we de hele cyclus van de biologische witlof in eigen hand hebben, van de teelt en de bewaring van de pennen tot de uiteindelijke productie van de witlof in onze trekkerij. De akkerbouwtak, ongeveer 40 hectare groot, is dan ook met name ingericht voor de witlof, met daarnaast plek voor aardappelen, uien, pompoenen, suikermais, zomertarwe en gras/klaver. Vanzelfsprekend is alles biologisch.

Gesloten kringlopen

We zijn gericht op het zoveel mogelijk verduurzamen van ons bedrijf en ons handelen. Ons bedrijf kent verschillende gesloten kringlopen. Het stro van het graan wordt geleverd naar een biologische veehouder, waarbij het stro in de vorm van potstalmest weer terugkomt. Het witlofafval wordt naar een biogasinstallatie gebracht, waar digistaat geproduceerd wordt die wij weer afnemen als bemesting. Zo organiseren we gesloten kringlopen.

Wij zijn SKAL en GlobalGap gecertificeerd.

 

Hier vindt u de producten van De Belofte.

 

 

Witloftrekkerij De Belofte is aangesloten bij Coöperatie Nautilus.

Coöperatie Nautilus

 

 

 

 

Contactgegevens

Oldebroekerweg 15
8256 RM Biddinghuizen
Telefoon 0321-328040


Website en mail

hklompe@debeloftebio.nl


Regio

Flevoland


SKAL

Aansluitnummer 6915


Certificaat

 

Producten van deze leverancier in de shop

Productenknop