Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

Tuinderij De Haverkamp

Biologische tuinderij


Tuinderij Haverkamp

 

Over ons bedrijf

De biologische tuinderij De Haverkamp is onderdeel van het prachtige landgoed De Bannink in Deventer. Dit is een mooi natuurgebied met veel afwisseling van bos, weiden en akkers, gescheiden door prachtige houtwallen van soms kilometers lang.


Al zo'n 15 jaar telen wij op onze biologische tuinderij diverse groentes en fruit  Alle producten zijn EKO gecertificeerd. Wij verkopen een deel van onze producten aan huis, maar we leveren ook aan diverse natuurwinkels. Bij ons bedrijf hebben wij een eigen winkel, waar wij naast onze producten ook groenten en fruit van onze collega's verkopen. 


Biologisch assortiment

De eerste groente van het jaar hebben we vanaf begin april. In mei en juni hebben we een groot aanbod van verschillende slasoorten, bloemkool, broccoli, raapsteel, courgette. Te veel om op te noemen! Naast biologische groente, aardappelen en fruit verkopen we vlees (diepgevroren) en kaas van onze collega’s uit de Achterhoek.


Respect voor het milieu

Onze droom is een bedrijf waar we mooie producten telen, met respect voor het landschap, dieren en ons milieu in het algemeen. We wekken op ons bedrijf via zonnepanelen stroom op en verwarmen ons huis met hout. Het liefst zouden we in de toekomst helemaal onafhankelijk worden van fossiele brandstoffen.

 

Tuinderij Haverkamp

 

 

Hier vindt u de producten van De Haverkamp.

 

 

Tuinderij Haverkamp

Contactgegevens

Rodijksweg 5
7427 RD Deventer
Telefoon 0570-654356


Website en mail

info@tuinderijhaverkamp.nl
www.tuinderijhaverkamp.nl


Regio

Overijssel


SKAL

Aansluitnummer 7423


Certificaat

 

Producten van deze leverancier in de shop

Leveranciersknop