Producent van verse biologische pasta
Verse biologische pasta
Over ons bedrijfBij Pasta di Stelle produceren wij verse pasta van de beste biologische ingrediënten. Door onze ambachtelijke productiemethode geniet u van pure pasta met een traditionele, Italiaanse bite.
Pure smaken en ambachtelijke kwaliteitPasta di Stelle verwerkt durum tarwegriesmeel van de hoogste kwaliteit. Het meel is van biologische oorsprong en afkomstig uit het zuiden van Italië. Het graan krijgt hier alle tijd om onder de mediterrane zon langzaam te rijpen. Het meel wordt gemalen bij een traditionele Italiaanse molen, waar het met vakmanschap wordt verwerkt. Vernieuwend en traditioneelWij beleven veel plezier aan innovatie. Door steeds weer andere smaken en ingrediënten te combineren, verrassen wij onze klanten regelmatig met een nieuwe pasta, zonder de traditionele, ambachtelijke werkwijze uit het oog te verliezen. Wij vinden dat nieuwe producten onderscheidend en van topkwaliteit moeten zijn. Puur van smaak, vernieuwend en seizoensgebonden.
Hier vindt u de producten van Pasta di Stelle.
|
ContactgegevensAmbachtsmark 67
|