Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

Van Vilsteren Landbouw - Biotoon

Biologische akkerbouw

Vollegrondsgroente


Biotoon 

 

Over ons bedrijf

Biotoon is de merknaam van de biologische producten geteeld door Corrie en Anton van Vilsteren en enkele collega's in Flevoland. In totaal wordt op een biologisch areaal van meer dan 300 ha vruchtbare poldergrond biologische aardappelen, peen, uien, pompoenen en verschillende koolsoorten geteeld. De grond wordt bemest met organische mest en de producten worden niet bespoten.  Dit levert gezonde biologische producten op die hun weg vinden naar afnemers in geheel Europa.


Modern met respect voor de natuur

Onze bedrijven zijn geheel biologisch en zijn SKAL en GLOBAL GAP gecertificeerd. Alle producten worden met behulp van de modernste technieken geproduceerd, met veel respect voor de natuur, het milieu en de gezondheid van de bodem. We slaan onze producten zelf op en sorteren en schonen ze zelf of bij gespecialiseerde bedrijven in de buurt, die ook weer SKAL en GLOBAL GAP gecertificeerd zijn. 


Rijpadensysteem en GPS

We zijn uniek in onze teeltmethode omdat wij werken met een rijpadensysteem in combinatie met GPS (Global Positioning System). Dit zorgt voor een precisieteelt met onbereden teeltbedden.

Wij streven naar jaarrond beschikbaarheid van onze producten en proberen de weg van de producent naar de consument zo kort mogelijk te houden. 

  • Ons motto is: duurzaam door innovatie

 

 

Hier vindt u de producten van Van Vilsteren Landbouw-Biotoon.

 

Van Vilsteren Landbouw is aangesloten bij Coöperatie Nautilus.

Coöperatie Nautilus

 

Contactgegevens

Sloefweg 18
8316 PL Marknesse
Telefoon 052-7201398


Website en mail

info@biotoon.nl
www.biotoon.nl


Regio

Flevoland


SKAL

Aansluitnummer 15480


Certificaat

 

Producten van deze leverancier in de shop

Leveranciersknop