Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

Voor afnemers

Eerlijke producten, rechtstreeks van de biologische leveranciers, online besteld en voedselveilig bezorgd in heel Nederland

EKOkopen.nl biedt zakelijke en particuliere afnemers één loket voor bestellingen van biologische en fairtrade producten. De leveranciers die bij ons zijn aangesloten leveren een breed assortiment aan gecertificeerde dagverse en houdbare biologische producten uit de biologische landbouw. Daarnaast vindt u fairtrade producten, vis uit de duurzame visserij en diverse andere duurzaam geproduceerde artikelen. Natuurlijk gecertificeerd, zodat u weet wat u koopt. Wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland.

Zakelijk biologisch bestellen

In de zakelijke shop bieden onze leveranciers grotere hoeveelheden aan tegen zakelijke tarieven. Om in de zakelijke biologische webwinkel te bestellen kunt u zich registreren met uw KvK-nummer. Na controle van uw gegevens wordt uw account geactiveerd en kunt u uw biologische inkopen doen in de webwinkel.

Betaalbaar biologisch

De leveranciers bepalen zelf de verkoopprijs en u bestelt rechtstreeks bij hen, zonder tussenkomst van groothandel of supermarkt. Zo blijven de producten voor de afnemers betaalbaar en ontvangen de leveranciers een eerlijke prijs voor hun product.

Hoe kan ik bestellen?

U bestelt in de shop bij de leveranciers naar uw keuze en EKOkopen.nl zorgt voor de afhandeling en voedselveilige bezorging van uw bestelling. Meer informatie hierover vindt u bij Werkwijze.

Local for local

Om de milieubelasting door het transport zo laag mogelijk te houden adviseren wij u graag over leveranciers bij u in de buurt.