Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

EKOkopen.nl en Nautilus samen op Gastronomie 2012

05-11-12


Biologische telers en webshop slaan handen ineen om biologisch op de menukaart te zetten

Op 12 en 13 november a.s. presenteren de biologische webshop EKOkopen.nl en de coöperatie van biologische telers Nautilus Organic zich samen op de nieuwe horeca-vakbeurs Gastronomie 2012 in Utrecht.

Biologisch beschikbaar voor horeca

Bij de horeca is een groeiende belangstelling voor biologische producten. Deze zijn binnenkort ook online verkrijgbaar via het biologische platform EKOkopen.nl. Hier is een groeiend assortiment biologische producten te vinden, o.a. van 12 biologische telers die zijn aangesloten bij Coöperatie Nautilus. De telers van biologische aardappelen, groenten en fruit leveren voornamelijk aan grote afnemers zoals supermarkten, natuurvoedingswinkels en de verwerkende industrie in binnen- en buitenland. Door de samenwerking met EKOkopen.nl is het nu ook mogelijk kleinere bestellingen aan horeca en particulieren te leveren.

Biologisch online bestellen

Afnemers zoals restaurants en hotels bestellen via www.ekokopen.nl rechtstreeks bij de biologische leveranciers. EKOkopen.nl zorgt voor de afhandeling en bezorging van de bestelling. ‘We starten met bezorging in Groot-Amsterdam en de Randstad, maar de ambitie is op korte termijn te kunnen bezorgen aan afnemers in heel Nederland”, zegt Yolanda Wigleven, directeur van EKOkopen.nl. “Bij EKOkopen.nl bepalen de leveranciers zelf de verkoopprijs van hun producten. Zo krijgen zij een eerlijke prijs voor hun product zonder de inspanningen die distributie en afhandeling met zich meebrengen.”

Nautilus Organic

Nautilus: 100% biologisch

Bij Coöperatie Nautilus zijn ruim 50 biologische telers aangesloten. Zij zijn samen goed voor een assortiment van meer dan honderd producten met het EKO- of Demeter-keurmerk. “Onze telers krijgen regelmatig de vraag vanuit de horeca of zij misschien ook een paar dozen van hun producten kunnen leveren. Tot op heden was dat niet mogelijk. Zij leveren bijvoorbeeld een hele pallet en dat is voor een gemiddeld restaurant te veel. Door de samenwerking met EKOkopen.nl kunnen de telers nu ook aan deze vraag voldoen”, aldus Marrianne Brouwer van Coöperatie Nautilus.

Gastronomie 2012

De beurs Gastronomie 2012 richt zich specifiek op het midden- tot hoogsegment van de hospitality/ horeca branche. Exposanten zijn bedrijven met hoogwaardige producten en diensten, die aansluiten bij het doel en de doelgroep van de vakbeurs. Stand van Nautilus Organic en EKOkopen.nl: Standnummer C058 

Jaarbeurs Utrecht, maandag 12 en dinsdag 13 november 2012. Maandag 13:00 – 21:00 uur, dinsdag 11:00 – 18:00 uur, www.gastronomie.nl

 


 

EKOkopen.nl en Nautilus bij Gastronomie 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


<< terug