Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

EKOkopen.nl lanceert biologische webshop op 21 maart 2013

18-03-13


Op 21 maart a.s. lanceert EKOkopen.nl een nieuw online verkooppunt met een breed assortiment verse en houdbare biologische producten. EKOkopen.nl richt zich zowel op de zakelijke markt als op particuliere afnemers en biedt hen met de webshop één centraal loket voor hun biologische inkopen.  

Groeiend assortiment

Met het initiatief speelt EKOkopen.nl in op de groeiende vraag naar biologische producten. Bij de lancering zijn de schappen van de webshop gevuld met o.a. zuivel, groenten, fruit en vis. Alle producten zijn gecertificeerd biologisch of, in het geval van vis, biologisch of met het MSC-keurmerk. Het assortiment zal de komende maanden flink worden uitgebreid met vlees en seizoensproducten zoals tomaten en klein fruit. De biologische landbouw volgt de seizoenen en mede daardoor is in de zomermaanden het aanbod aanzienlijk groter. Daarnaast werft EKOkopen.nl nieuwe leveranciers die hun biologische producten ook via de webshop EKOkopen.nl lanceert biologische webshopaanbieden. EKOkopen.nl verwacht aan het eind van het jaar het volledige supermarktassortiment te kunnen bieden.

Eerlijke prijs voor leveranciers

Terwijl de vraag naar biologische producten blijft stijgen, is het voor veel leveranciers niet altijd mogelijk hun producten tegen een eerlijke prijs af te zetten. EKOkopen.nl biedt hen een platform en een extra verkoopkanaal, waar zij hun producten rechtstreeks aan afnemers kunnen verkopen. Door het regelen van het gehele traject ondersteunt EKOkopen.nl de leveranciers bij de verkoop en distributie van hun producten. “Bij EKOkopen.nl bepalen de leveranciers zelf de verkoopprijs van hun producten”, zegt Cris Ribbens, zakelijk manager van EKOkopen.nl. “ Zo krijgen zij een eerlijke prijs voor hun product zonder de inspanningen die distributie en afhandeling met zich meebrengen.”

Professioneel transport

Om de bestellingen voedselveilig te vervoeren werkt EKOkopen.nl samen met professionele transporteurs. De bestellingen worden vers bij de leveranciers opgehaald en drie maal per week bij de klanten bezorgd. In de startfase bezorgt EKOkopen.nl in ‘Groot Amsterdam’, het Gooi en Almere. Dit wordt gefaseerd uitgebreid tot heel Nederland.


<< terug