Biologische webwinkel met een eerlijke prijs
Online besteld en in heel Nederland bezorgd
Particulieren: gratis bezorging bij een bestelling boven €125

EKOkopen.nl Zakelijk

Biologisch zakelijk bestellen

Heeft u een restaurant, hotel of ander bedrijf? Dan kunt u bij EKOkopen.nl in de zakelijke webshop biologische producten bestellen. Onze leveranciers bieden in de zakelijke shop biologische producten in grotere verpakkingseenheden aan tegen scherpere, zakelijke tarieven.


Registreren

Voor u kunt bestellen, vragen wij u zich te registeren met uw inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel. Na verificatie van uw gegevens activeren wij zo spoedig mogelijk uw account. U kunt daarna direct zakelijk bestellen.   

Registreer u als zakelijke klant


Uw bestelling en bezorgkosten

Bij een bestelling boven € 250 excl. b.t.w.  is de bezorging van uw bestelling gratis. Onder € 250 berekenen wij € 17 verzendkosten. De minimale ordergrootte per leverancier is € 25.


Bezorgtijden

Wij bezorgen tweemaal per week: op woensdag en vrijdag. Heeft u een spoedbestelling, heeft u bepaalde openingstijden of wilt u dat wij uw order op een andere dag bezorgen? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op. Wij zullen dan met u overleggen over de mogelijkheden.

Bezorging op woensdag: Bestellingen geplaatst en betaald  tussen dinsdag 23.00 uur en zondag 23.00 uur worden op de woensdag daaropvolgend bezorgd tussen 9.00 en 17.00 uur.

Bezorging op vrijdag:  Bestellingen geplaatst en betaald tussen zondag 23.00 uur en dinsdag 23.00 uur worden op de vrijdag daaropvolgend bezorgd tussen 9.00 en 17.00 uur.


Productaanbod

Het productaanbod in de zakelijke shop kan verschillen van het aanbod in de particuliere shop. Onze leveranciers bepalen zelf welke producten zij plaatsen, evenals de prijs en de verpakkingseenheid.